,
welkom op de site van Beerlage Webdesign.

Webdesign

Beerlage Webdesign creŽert gemakkelijk navigeerbare en professionele websites die werken met de meest gangbare scherm- instellingen en de bezoeker niet overladen met nodeloos zware animaties of geluidjes. Het grafisch design wordt afgewerkt tot in de puntjes, geoptimaliseerde afbeeldingen worden verwerkt tot een aantrekkelijk grafisch geheel.

Maar een website is niets zonder een makkelijk en herkenbaar adres. Bovendien moet de website te allen tijde publiekelijk toegankelijk zijn. Voor een internet adres wordt de term domeinnaam gebruikt. En het bieden van een plek waar de website is opgeslagen wordt webhosting genoemd. Beerlage Webdesign werkt samen met Byte internetdiensten om deze twee zaken te faciliteren.

Domeinaanvraag

Wij regelen uw aanvraag in samenwerking met Byte internetdiensten. Een domeinnaam is uw adres op internet, dit adres maakt ook uw emailadres herkenbaar en vertrouwd.

Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een internet-adres. Een domeinnaam wordt gebruikt voor het adres (URL) van uw website en de bijbehorende e-mailadressen. Een voorbeeld van een domeinnaam is beerlagewebdesign.nl. Een domeinnaam geeft uw website en e-mail-adressen een professioneel imago. Een domeinnaam is het beste te vergelijken met een telefoonnummer. Net als bij een telefoonaansluiting heeft ook iedere gebruiker van internet een uniek nummer. Omdat woorden gemakkelijker te onthouden zijn, is ervoor gekozen deze nummers te vertalen naar namen.

Het achterste gedeelte van een domeinnaam geeft de internationale aanduiding weer: .com (voor bedrijven), .net (voor internet-organisaties), .org (voor organisaties) of een specifieke aanduiding per land zoals .nl voor Nederland. In Nederland wordt de uitgifte en registratie van .nl-domeinnamen verzorgd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN).
Webhosting

Wanneer uw website eenmaal ontwikkeld is, moet deze natuurlijk ook continu toegankelijk zijn voor alle wereldwijde internet-gebruikers. Om dit mogelijk te maken is een computer, ofwel webserver, vereist die beschikt over een permanente en hoogwaardige verbinding met het internet. Een stukje serverruimte wordt op de webserver gereserveerd voor uw website. Deze dienst wordt webhosting genoemd, en heeft u nodig om een website op het internet te kunnen plaatsen. Tenslotte moet uw domeinnaam naar dat stukje webruimte verwijzen. Byte levert als hostingprovider deze internetdiensten aan Beerlage Webdesign

Website restyling

Heeft u aan het prille begin van het 'internettijdperk' een website laten ontwikkelen dan kunnen wij deze een verfrissend nieuw uiterlijk geven. De huidige technieken gaan vele malen verder dan toen. Het 'restylen' van uw website is dan zeker aan te raden. Weer helemaal gerestyled is uw website een ideaal middel om uw potentiŽle klanten ervan te overtuigen bij uw bedrijf op de juiste plek te zijn. Dit gaat natuurlijk alleen maar als uw website een traktatie voor het oog is...

Zoekmachines

Een mooie website is gťťn garantie voor veel bezoekers! Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten gebruiken steeds vaker een zoekmachine om informatie te vinden ter oriŽntatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar product- of dienstinformatie. Uw doelgroep zoekt en vindt U! Om potentiŽle klanten aan te trekken is het essentieel dat uw website een hoge positie heeft in de belangrijkste zoekmachines voor de meest optimale trefwoorden. Wij helpen u een optimale plek te behalen bij alle zoekmachines!