Websites

Hieronder vindt u een greep uit de websites die door ons zijn ontwikkeld.


DeltaControls.nl
Delta Controls B.V. is sinds 1971 een vooraanstaand technisch dienstverlener. Opgericht als een gespecialiseerd service bedrijf voor het gastransport, de oliewinning en de petrochemische industrie. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen zet Delta Controls de toon voor het succes van klanten in zowel nationale als internationale industrie. Sinds 2001 maakt Delta Controls deel uit van GTI.

Begin september 2007 is de website van een broodnodig nieuw jasje voorzien, inclusief enkele Flash objecten en een introductie is de website gerestyled. De website is tweetalig en bestaat uit bijna 50 pagina's met nog eens 77 pagina's aan fotovergrotingen. Daarnaast is een Content Management Systeem geimplementeerd om de website eenvoudig actueel te houden.

> www.deltacontrols.nl


Sideburned.nl
Sideburned is een viermans band uit de omgeving van Leiden opgericht in 2001. Hoogtepunten waren een optreden in het voorprogramma van De Dijk voor duizenden mensen en de winst van de publieksprijs van de Rijn & Woudenpopprijs. De kwaliteit en diversiteit van de songs heeft er voor gezorgd dat er een trouw publiek is ontstaan dat steeds groter wordt.

In 2003 is de website van de band Sideburned gelanceerd, in 2005 heeft de website een verfrissend nieuw uiterlijk gekregen. Naast het ontwerp wordt de website ook onderhouden.

> www.sideburned.nl


HiFi.nl
HiFi.nl is een community portal van Xingo: de algemene doelstelling is om van www.hifi.nl de best bezochte en hoogst gewaardeerde HiFi-portal van de Benelux te maken, waarbij het een website moet zijn van HiFi-liefhebbers voor HiFi-liefhebbers. Het doel is eenvoudig: onafhankelijke en betrouwbare promotie van HiFi. Meer mensen zouden de ervaring van de "betere" HiFi-produkten moeten beleven.

Sinds 2003 worden steeds meer diensten verricht voor HiFi.nl, de bouw van promotieuitingen zoals banners, animaties en websites staat voorop.

> www.hifi.nl


Flash animaties

Flash animaties zijn de ideale manier om uw bedrijf of producten te presenteren aan het surfend publiek. Het merendeel van de animaties wordt geleverd aan HiFi.nl.

Ook zijn korte introducties mogelijk, zie bijvoorbeeld de volgende animaties: bqp.nl en vandenberglopik.nl. De geanimeerde folder hiernaast is voor de Free Record Shop gebouwd. Tezamen met een digitaal bladerbaar magazine werd een deel van het assortiment op www.frs.nl aangeboden.


Banners

Het merendeel van de banners op HiFi.nl zijn gemaakt door Beerlage Webdesign. Banners zijn mogelijk in talloze formaten naar de wens van de klant. Enkele standaardformaten zijn:

  • button (190x190)
  • skyscraper (120x600)
  • small topbanner (234x60)
  • topbanner (468x60)

Route66Reizen.nl
Route 66 Reizen is gespecialiseerd in het organiseren van motorreizen over re Route66 in de USA met de Motor en tegenwoordig ook de auto.

In 2008 is de website van de Route66 Reizen gelanceerd. In de website zijn diverse formulieren geimplementeerd, waaronder een boekingsformulier. Daarnaast is direct valuta om te rekenen (Eur-USD) en is een zoekmachine en een nieuwsbrief aanmeldservice geintegreerd.

> www.route66reizen.nl

Masonika.com
Masonika.com is onderdeel van Cofely Delta Controls. Cofely Delta Controls: Strong brands for better solutions. Masonika handelt in valves, actuators, pneumatische systemen en alle corresponderende componenten.

Mid 2010 is de website volledig opgezet inclusief design. De website is engelstalig en bestaat uit bijna 90 pagina's. Daarnaast is een Content Management Systeem geimplementeerd om de website eenvoudig actueel te houden.

> www.masonika.com


Combi-Rotterdam.nl
De Combi Rotterdam is een samenwerkings- verband tussen zeven zeil- en watersport- verenigingen in de Regio Rotterdam. De regio strekt zich uit van Hellevoetsluis tot Zoetermeer en van Reeuwijk tot Mijnsheerenland. De Combi Rotterdam heeft als doel de zeilsport te bevorderen onder jongeren, dit uit zich in de organisatie van Combi Wedstrijden bij de deelnemende verenigingen.

In 2006 is de website van de Combi Rotterdam gelanceerd. In de website zijn vier webapplicaties geimplementeerd, het betreft een verslagen archief, een uitslagen archief, een fotoalbum en een inschrijvingsapplicatie waarbij tevens is te zien wie zich al heeft ingeschreven.

> www.combi-rotterdam.nl


Parketeur.nl
Parketeur KSO is ontstaan uit een groeiende behoefte uit de markt voor vakkundig gemaakte en geplaatste houten vloeren. Sindsdien is de vervaardiging van vloeren voor klanten uit alle lagen van de samenleving uitgegroeid tot het belangrijkste product. Inmiddels doet KSO ook veel renovatie en restauratie van parket.

In 2005 is de website van Parketeur KSO gelanceerd. Op de website wordt op een overzichtelijke wijze het productaanbod van Parketeur KSO gepresenteerd.

> www.parketeur.nl


Overig

Carmagik


Hanseclub


Zwvnoord-aa.nl