Diensten

Wij bieden een vrij breed pakket aan op het gebied van websites en webapplicaties. Naast het ontwikkelen en bijhouden van websites, houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van flash producties. Gebruik wordt gemaakt van de laatste technieken die beschikbaar zijn voor een wijd internet publiek, zoals DHTML, CSS, Javascript, PHP. Met deze technieken zijn websites attractief en interactief te maken. Fotoalbums, forums, shoutboards, polls en inschrijfformulieren behoren tot de mogelijkheden.

Onderhoud

Om uw bezoeker terug te laten komen op uw internetsite, is het niet alleen belangrijk dat de content van uw site interessant is, maar dat deze ook up to date is en blijft. Onderhoud is dan ook één van de belangrijkste punten van het succesvol houden van een internetsite.

Wij gaan er niet van uit dat u genoeg kennis in huis heeft om de content van uw website zelf te onderhouden. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van eenvoudig onderhoudswerk. Een korte uitleg kan u al een eind op weg helpen om uw onderhoudswerk zelf uit te voeren. Additioneel kunnen wij u op twee manieren helpen uw site actueel te houden: het onderhoudsprogramma of een Content Management Systeem.

Onderhoudsprogramma

Allereerst kunt u het onderhoud uitbesteden aan Beerlage Webdesign. Wij worden dus de webmaster van uw website. Als u een contract met ons afsluit, dan zullen wij uw website binnen 24 uur (alleen op werkdagen) updaten. Aan het eind van de maand krijgt u van ons een gespecifeerde rekening met de gemaakt kosten.




Content Managementsysteem

Heeft u besloten dat u het onderhoud liever zelf uitvoerd, of u denkt te veel aanpassingen aan de inhoud van uw website te hebben, dan bieden wij u ook de optie van een content managementsysteem (CMS) aan. U hoeft geen kennis van HTML of andere programmeertalen te hebben, maar u kunt op een zeer eenvoudige manier uw website onderhouden. U logt via internet in op het beheersysteem en u kunt direct de inhoud van uw website aanpassen.

Benieuwd naar de werking van een eenvoudig maar daardoor gebruiksvriendelijk CMS? Bekijk hier de demo van Webinsta CMS!

Flash

Een tegenwoordig veel toegepaste vorm van webdesign is Flash. Flash is een programma waarmee niet alleen websites maar ook andere software kan worden gemaakt. Hierbij moet u denken aan promotiefilmpjes, banners, animaties en kleine spelletjes.

Met Flash programmeren wij in feite geen website, maar gaan wij uit van een grafische oplossing voor uw website. Het voordeel van Flash is dat er vele multimedia toepassingen kunnen worden gebruikt. Het gebruik van geluid is vaak toegepast, en de buttons zijn geanimeerd. Met behulp van Flash toveren wij uw website om van een statisch verhaal naar een dynamische presentatie van uw bedrijf.